Lounge Bar & Restaurant
AKTIVA

Прекрасен и топол амбиент со специјални менија за прослави, прекрасна храна и врвна услуга.

Кои сме ние?

  Ресторанот се наоѓа во индустриска зона Визбегово, општина Бутел која што овозможува да им се пружи квалитетна услуга на сите фирми и нивните вработени кои се наоѓаат во оваа зона.

  Ресторанот располага со основен простор од 500 м2 и дополнителна тераса од 630 м2 која во минатите години е реновирана и сега претставува вистинска оаза во овој дел од градот.

  15

  годишно

  Искуство

  3

  Popular

  Master Chefs

  Зошто да не изберте нас

  Дел од нашите услуги

  Master Chefs

  Врвни шефови - мајстори во кујната.


  Quality Food

  Секогаш избираме квалитетни намирници за храната која ја приготвуваме за нашите клиенти.

  Ambient

  Врвен луксузен амбиент, каде што секој момент е уживање за сите чула.

  Резервација

  Пробајте ги нашите познати специјалитети придготвени од нашите врвни шефови!

  Контакт

  Направете резервација со пополнување на кратката форма

  Локација:

  Јадранска Магистрала Скопје, Северна Македонија

  Работно време

  Понеделник-Недела:
  08:00 - 24:00

  Телефон:

  +389 2 2601 834

  +389 76 487 224

  +389 75 389 553

  +389 77 655 551

  Loading
  Your message has been sent. Thank you!